Kurutulmuş patlıcanın baş kısımları, kurutulmuş dolmalık biber, kuru soğan, sarımsak ve pirinç ile yapılır
105₺
Terbiyeli Yeşil Elma
70₺
Şalgamlı Bulgur
70₺
Maş Piyazı
70₺
Zeytin Piyazı
70₺
Arap Cacığı
70₺
Nohut Piyazı
70₺
Çorbalar
Alaca Çorba Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Tam tahıl ve bakliyatların kuru soğan, kurutulmuş kırmızı biber ve tarhun otu ile muhteşem uyumu.
105₺
Alaca Çorba Yarım Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Tam tahıl ve bakliyatların kuru soğan, kurutulmuş kırmızı biber ve tarhun otu ile muhteşem uyumu.
70₺
Yoğurtlu Dövme Çorbası Porsiyon
Keşkeklik buğday(dövme), süzme yoğurt, nohut, zeytinyağı ve tarhun otu, (Türk mutfağında Ayran aşı olarak bilinen çorba Gaziantep mutfağında tarhun otlu ve sıcak servis edilir.)
105₺
Yoğurtlu Dövme Çorbası (Yarım Porsiyon)
70₺
Ana Yemekler
Gastronomi Tepsisi (Tadımlık,Doyurucu Değildir)
TADIM tabaklar içerisinde popüler olan 5 çeşit yöresel kazan yemeği servis edilir.
235₺
Soğan Kebabı
370₺
Ayva Kebabı
370₺
Beyran Porsiyon
Bakır kazanlarda yaklaşık on iki saat pişirilen kuzu eti, haşlanmış pirinç ve kemik suyu. Acısını ve sarımsağını kişiye özel hazırlanarak, yüksek ateşte bakır sahanlarda anlık hazırlanan Gaziantep'in meşhur yemeğidir.
215₺
Beyran Yarım Porsiyon
Bakır kazanlarda yaklaşık on iki saat pişirilen kuzu eti, haşlanmış pirinç ve kemik suyu. Acısını ve sarımsağını kişiye özel hazırlanarak, yüksek ateşte bakır sahanlarda anlık hazırlanan Gaziantep'in meşhur yemeğidir.
160₺
Yuvalama Porsiyon
Gaziantep'İn yöresel bayram yemeğidir. Pirinç ve pirinç unu ile yapılan süzme yoğurt, nohut ve haşlanmış kuzu eti ile birleştirilir. Zeytinyağlı nane yakılarak. bakır sahanlarda servis edilir.
205₺
Yuvalama Yarım Porsiyon
Gaziantep'in yöresel bayram yemeğidir. Pirinç ve pirinç unu ile yapılan süzme yoğurt, nohut ve haşlanmış kuzu eti ile birleştirilir. Zeytinyağlı nane yakılarak, bakır sahanlarda servis edilir.
135₺
Ekşili Ufak Köfte Porsiyon
Köftelik ince bulgur ile yapılan köfte misket büyüklüğünde hazırlanır, kuzu eti, nohut, ekşili salça sos ile birleştirilir. Zeytinyağlı nane yakılarak, bakır sahanlarda servis edilir.
205₺
Ekşili Ufak Köfte Yarım Porsiyon
Köftelik ince bulgur ile yapılan köfte misket büyüklüğünde hazırlanır, kuzu eti, nohut, ekşili salça sos ile birleştirilir. Zeytinyağlı nane yakılarak, bakır sahanlarda servis edilir.
135₺
Şiveydiz Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Taze soğan ve taze sarımsağın baş kısımları, süzme yoğurt, nohut ve kuzu eti ile birleştirilir. Bakır sahanlarda servis edilir.
205₺
Şiveydiz Yarım Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Taze soğan ve sarımsağın baş kısımları,süzme yoğurt, nohut ve kuzu eti ile birleştirilir. Bakır sahanlarda servis edilir
135₺
Kabaklama Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Kış kabağı küpler halinde et ve nohut ile haşlanır. Domates ve biber salçalı kazan yemeği, bakır sahanlarda servis edilir.
200₺
Kabaklama Yarım Porsiyon (MEVSİMİNDE)
Kış kabağı küpler halinde et ve nohut ile haşlanır. Domates ve biber salçalı kazan yemeği, bakır sahanlarda servis edilir.
130₺
Çağla Aşı Porsiyon (MEVSİMİNDE)
UNESCO tarafından gastronomi alanında tescillenen Gaziantep mutfağında önemli bir yere sahip olan kazan yemeklerinden Çağla Aşı ilkbahar aylarında damakları lezzetlendirir.
250₺
Çağla Aşı Yarım Porsiyon (MEVSİMİNDE)
UNESCO tarafından gastronomi alanında tescillenen Gaziantep mutfağında önemli bir yere sahip olan kazan yemeklerinden Çağla Aşı ilkbahar aylarında damakları lezzetlendirir.
150₺
Yoğurtlu Patates Porsiyon (MEVSİMİNDE)
200₺
Yoğurtlu Patates Yarım Porsiyon (MEVSİMİNDE)
130₺
Pilavlar
Firik Pilavı
80₺
Tatlı
Yesemek Kuşgözü Baklava
1 Porsiyonda 3 Dilim bulunmaktadır
180₺
Zerdeli Sütlaç
Altı şekersiz üstü şekerli, içerisine eklenen safrandan renk ve kokusun alan, Osmanlı'dan günümüze gelen düğün tatlısı ZERDE SÜTLAÇ...